Întrebări frecvente

Nu diferă calitatea medicamentelor generice de cea a medicamentelor originale?

Medicamentele generice au o formulă chimică identică cu cea a medicamentelor originale, deci au același efect terapeutic asupra organismului. Copiind "rețeta" existentă, companiile farmaceutice nu plătesc bani mulți pentru un brevet, astfel încât au posibilitatea de a-și reduce produsele. Siguranța și calitatea medicamentelor generice nu lasă nici o îndoială, deoarece este susținută de certificatele relevante, care sunt emise de agențiile guvernamentale ale producătorului.

Jeneric facly duplicat original?

Dacă vă uitați la compoziția chimică a ambelor, veți constata că, de fapt, nu sunt duplicate: "miezul terapeutic" este general, iar impuritățile atașate sunt diferite. Impuritățile asupra procesului de influență terapeutică nu oferă. După ce expiră protecția brevetului, compania inițială vinde altor producători doar un produs semifabricat de marcă proprie. Dar secretele producției nu se deschid. În timp ce producătorii sunt hărțuiți prin aducerea unui produs semifabricat, în farmacii se vinde doar medicamentul original. De îndată ce producătorii au reușit să creeze analogi - genericele apar pe rafturile farmaciilor.

Ce trebuie să știu despre pregătirile dumneavoastră?

Preparatele contribuie la apariția unei erecții numai în prezența excitației sexuale! Nu luați mai mult de un comprimat pe zi. Vă rugăm să respectați dozajul și contraindicațiile.